Lösningar

Mjukvarukraft erbjuder tjänster inom främst IT i form av systemutveckling/integrationsutveckling, förvaltning samt ren expertis inom områden som förstudier, analys/design och plattformsinstallationer.

Integration

Vi har integrerat det mesta. Större ERP-lösningar, SAS kunder, kontorstillbehörsbeställningar, remisser och patienter, värdepapper och finansiella instrument, interna jobbannonser och externa webb-platser, recept och apotek, interna inköpsorder till kontor i Indien, Stockholm och New York. Och mycket mer. Länk -> Läs mer under Integration.

Systemutveckling

Vi har en gedigen erfarenhet av design, analys och tillverkning av system. Vi utför systemutvecklingsarbete inom de senaste teknikerna i dag, men har genom åren samlat på oss kunskaper inom mer ovanliga områden. Länk -> Läs mer under Systemutveckling.

Förvaltning

Enligt oss bör en organisation i huvudsak ägna sig åt sin kärnverksamhet och inte åt kringliggande aktiviteter som tar resurser från kärnverksamheten. Därför erbjuder erbjuder Mjukvarukraft som komplement till integrationslösningar en paketlösningar för att överta förvaltning som går att isolera från kärnverksamheten. Länk -> Läs mer under Förvaltning.

Konsultation

Vi kan bistå dig och din organisation med ren kunskap. Kanske befinner du dig i ett läge där du vill göra strategiska val, kontrollera en upphandling eller bara ställa frågor om hur du skall tänka i din IT satsning? Länk -> Kontakta oss.

Vi vet vem du är

Oavsett vilket samarbete vi har kommer Mjukvarukraft alltid att sträva efter att tillgodose de behov du har. Det gör att ett åtagande från vår sida inte slutar med en överlämning eller ett avslutat projekt. Det är viktigt för oss att du är trygg med ditt val och du vet att vi finns tillgängliga oavsett om du får problem eller vill utvecklas vidare i någon riktning. Vi tror på att ha en kontakt som gör att våra kunder känner ett förtroende att ta upp diskussioner med oss när det råder osäkerhet om vilka vägval man vill göra inför framtiden.

Vi vet var du är

Vi har din adress, så klart, men än viktigare är att vi vet var i utvecklingen du befinner dig i och vilka tekniker och lösningar du använder dig av. Det gör att vi aktivt kan berätta för dig om nyheter inom utvecklingen av verktyg, tjänster och plattformar kan vara till nytta för dig.