Jenny Borgström

Spaningar

Integration – nya tider, nya möjligheter

Alla typer av verksamheter behöver det. Små som stora företag. Privata och offentliga verksamheter. Integration. En förutsättning för att uppnå ett väl fungerande IT-stöd för en modern, innovativ, användar-, affärs- och verksamhetsfokuserad organisation. Att ett företag som i huvudsak livnär sig på att tillhandahålla integrationslösningar påstår detta kanske inte är trovärdigt. Men det ändrar inte sakförhållandet. Integration ÄR viktigt. Och det blir allt viktigare. Hur lyckas man då med integrationer. Och måste det vara så förbaskat dyrt och komplicerat? Läs mer om detta nedan.

Läs mer här

Italienska äventyr!

Mjukvarukrafts vårkonferens tog oss i år till Limone Piemonte, ca 3 timmar nordost om Nice. Tre intensiva dagar med konfererande varvades med skidåkning, goda middagar och umgänge. Tyvärr lyckades vi pricka in ett riktigt busväder med regn och dimma på lördagen och ett monumentalt snöväder på söndagen som stängde liftarna redan vid tretiden på söndagen.

Läs mer här

Bella Italia!

Fredag 9 mars flyger Mjukvarukraft till Nice för vidare transport till Limone-Piedmonte, Italien. Under några intensiva dagar ska vi konferera och umgås. Och förhoppningsvis hinna med lite skidåkning i Alper med mer än tre (3) meter snö…

Läs mer här

Nedslag i verkligheten, #1

I ett försök att spegla hur det är att jobba som konsult på Mjukvarukraft kommer jag under våren att publicera ett antal korta reportage från mina kollegors respektive uppdrag. Min förhoppning är att detta kommer att ge en insikt i både hur det är att jobba som konsult hos oss men också hur vi bidrar till våra kunders framgångar genom vårt kunnande. Först ut är Stefan Sporre som sedan tre månader gör uppdrag som utvecklare hos VW Group Sverige i Södertälje.

Läs mer här

GDPR-stressad?

25 maj. Ett datum som fler och fler börjar känna till. Varför då? Jo. Det är det datum då EU:s nya Dataskyddsförordning (DSF) börjar gälla.

Läs mer här