Bella Italia!

Fredag 9 mars flyger Mjukvarukraft till Nice för vidare transport till Limone-Piedmonte, Italien. Under några intensiva dagar ska vi konferera och umgås. Och förhoppningsvis hinna med lite skidåkning i Alper med mer än tre (3) meter snö…På programmet står bl a:

  • GDPR 101 – Vad innebär GDPR för Mjukvarukraft? Vad gör vi själva för ansträngningar för att uppfylla kraven i EU:s nya Dataskyddsförordning? Vilka kundprojekt genomför vi? Och, inte minst viktigt, på vilket sätt kan vi hjälpa våra kunder? Vi kommer att beskriva resultaten av pågående kundprojekt med betoning på viktiga ”lessons learned” och svårigheter.
  • Verktygen i Mjukvarukrafts Integrationsfabrik – över åren har vi samlat på oss en mängd viktiga ”artefakter” i form av checklistor och vägledande material. Och vi har tagit fram en mängd färdiga ”byggstenar” – Integrationsfabrikens olika maskiner – som kan användas för att snabbt bygga förvaltningsbara, framtidssäkra och robusta integrationslösingar. Detta oavsett om det rör sig om Molntjänst-integration eller traditionell ”Enterprise Application Integration” (EAI). I Limone kommer vi att gå igenom de olika resurser som tillsammans bildar basen i Mjukvarukrafts Integrationsfabrik och nya koncept som ”Integration Development as a Service”.

Jag ser fram emot några givande dagar i Bella Italia!

– Anders Kingstedt