En Colossalt lyckad konferens

När Mjukvarukraft konfererar så konfererar vi ordentligt!

I början av maj styrde hela personalen kosan söderut, långt förbi de blommande rapsfälten i Skåne och alperna i hjärtat av Europa. Vi checkade in ett stenkast från Colosseum, i ett soligt och alldeles lagom varmt Rom.

Under några dagars intensivt konfererande gick vi igenom kunduppdrag, uppdaterades i nya tekniker som SignalR och Kubernetes samt finslipade våra färdigheter att skriva konsultprofiler. Men kanske viktigast av allt var årets teambuilding där vi lagvis skulle ta oss runt till Roms största sevärdheter och ta så kluriga foton som möjligt. Extrapoäng utdelades om man fick med andra lags medlemmar på fotot, eller varit extra rolig. Stor vikt lades också på att äta gott tillsammans på kvällarna: det italienska köket var så klart en del av charmen med resan. Check på prosecco, pasta, caprese, gelato och mycket annat gott.

Eftersom de flesta av oss jobbar ute hos kund – och alltså sällan ses – är teambuilding och middagar, när vi får möjlighet att träffas under längre tid, något som prioriteras högt av planeringskommittén och uppskattas av oss alla.

Annika Bouvin