Fler till Mjukvarukraft – vi behöver dej!

Det låter kanske självgott och lätt skrytsamt. Men. Det ÄR ändå så att behovet av robusta och väl fungerande integrationslösningar fortsätter att öka. Den rätt självklara orsaken är bl a att allt fler system, applikationer och lösningar (i Molnet och ”på jorden”) behöver kopplas ihop för att ge rätt stöd åt processer och digitaliseringsansträngningar. Utan väl fungerande informationsflöden blir det svårt, för att inte säga nästintill omöjligt, att få till effektiviseringar och smarta automatiseringar.

Hos oss på Mjukvarukraft manifesteras detta med allt fler uppdrag och förfrågningar. Och vi gläder oss givetvis åt att fler och fler av våra kunder vill att vi ska ta ansvar för löpande livscykelhållning och styrning av de integrationer vi utvecklar. Vår förvaltningsaffär har de senaste år vuxit starkt.

Vi behöver stärka vårt team av duktiga integrationsutvecklare med en integrationsexpert som har fokus på just förvaltning.

I rollen som förvaltningsexpert kommer du att hantera ändringsärenden, genomföra löpande övervakning, felavhjälpning och vidareutveckling av de lösningar vi utvecklat. I rollen som förvaltningsexpert har du mycket kontakter med kollegor, men också direkt med våra kunder. Vi jobbar i team där vi kontinuerligt jobbar med att optimera våra lösningar med kunskapsöverföring och -uppbyggnad. Allt med målet att få maximal kvalitet i aktuella lösningar.

Till hjälp i din roll har du marknadens bästa verktyg för integration, integrationsövervakning samt Mjukvarukrafts rika strukturkapital (”Integrationsfabriken”).

Är du intresserad? Kontakta: Anders Kingstedt, VD, anders.kingstedt@mjukvarukraft.se eller Lars Bengtsson, sälj- och rekryteringsansvarig, lars.bengtsson@mjukvarukraft.se.

Mjukvarukraft har kontor i vackra Hammarby Sjöstad med utsikt över Södermalm. Vi erbjuder bra villkor samt smarta och supertrevliga kollegor. Välkommen!