Mjukvarukraft stärker inom sälj

Mjukvarukraft stärker inom sälj genom att ta in Lars Bengtsson som säljare. Lars har mer än 25 års erfarenhet som säljare, försäljningschef och ledare inom Enterprise Software och Konsulting (Solutions Sales). Lars har i första hand arbetat i Norden men också i USA och Singapore. Framför allt med direktförsäljning av lösningar, men också byggande av partnernät med systemintegratörer och återförsäljare i Norden samt på ASEAN-marknaden.
Syftet med samarbetet med Mjukvarukraft är att identifiera och expandera samarbetet med befintliga kunder men också bygga nya relationer. Det handlar också om att produktifiera erbjudanden som tex ”Integration som service” och ”Integrationsfabriken”.
– Sälj, handlar om att lyssna på kunderna och föra en dialog med dem. Det viktigaste är inte att sälja det kunderna vill ha, utan vad de behöver.” säger Lars.

”- Lars kommer bli ett värdefullt tillskott för oss när vi nu lägger mer kraft på att utveckla våra existerande kundrelationer, hitta nya kunder och utveckla våra starka integrations-koncept. För att stötta den tillväxt som Mjukvarukraft befinner sig i, krävs det självfallet att vi fokuserar mer på sälj och marknadsföring, något som Lars och jag själv kommer att arbeta med intensivt framgent.”, avslutar Mjukvarukrafts VD, Anders Kingstedt.


Kontakta oss på Mjukvarukraft

Tveka inte att höra av dig till oss i formuläret nedan