Nervkittlande slutspel i jämnt startfält

I veckan avgjordes återigen den årliga tidlösa klassikern MVK Internal Championship i golf. Det var det sjätte året som tävlingen spelades, vilket sker på Ågesta golfklubbs niohålsbana. Att den avgörs på niohålsbanan ger möjlighet även för alla som inte spelar golf så ofta att också vara med. Alla medarbetare på Mjukvarukraft är givetvis inbjudna, antingen att spela själva eller bara gå med som moraliskt ankare och njuta av de fina omgivningarna och sällskapet.

Startfältet var något mindre jämfört med tidigare år pga en hög arbetsbelastning hos våra kunder, vilket givetvis är roligt men har en negativ inverkan på golftävlingen. Fint väder, lagom varmt och växlande molnighet, en fin bana i höstsolen gjorde att det var perfekta förutsättningar för tävlingen. Efter 8 spelade hål var det fortfarande 4 tävlande som hade chans att vinna när det sista hålet skulle spelas, men där höll förra årets vinnare Axel Johard nerverna i schack och kunde försvara titeln från förra året. Roligt med så jämnt startfält och tävling! Överlag var det i år hög klass på tävlingen och topp 4 spelarna hamnade på 18+ poäng.

Antal slag förs i Mjukvarukrafts egen utvecklade app för score och betting. Just bettingen är en stor del av tävlingen eftersom även de som inte är med och tävlar ändå kan vara med och satsa pengar på sina medarbetare med förhoppningsvis en bra kickback. Via appen kan man som distansåskådare även se liveresultaten från tävlingen.

Den fina eftermiddagen avslutades med månadsmöte på kontoret och efterföljande traditionell middag tillsammans.