Snart dags för Microsoft Inspire

Om några veckor är det åter dags för Microsoft ”Inspire”, Microsofts årligen återkommande globala konferens för partners. Inspire genomförs 2018 15-19 juli i Las Vegas i USA. Mjukvarukraft är självfallet på plats för att bevaka trender och knyta kontakter med andra svenska partners såväl som internationella aktörer.

Vid förra årets Inspire i Washington fick vi möjligheten att pröva hållbarheten i vårt koncept ”Integration som tjänst”. Vi hade också möjlighet att prata med produkt-teamet som är ansvarigt för Microsoft integrations-tjänster. Vi hade med oss frågor från en av våra kunder – t ex hur framtiden för BizTalk Server ser ut (och svaren vi fick var positiva; Microsoft fortsätter att satsa på BizTalk Server som en av flera avgörande produkter för integration). Vi fick också möjlighet att utbyta erfarenhet med många företag som har kommit långt med molntjänst-baserad integration, både baserade på s k ”hybrid-lösningar” som ”rena” molntjänst-baserade integrationer där tjänster som t ex Azure Logic Apps och Azure API management används för att skapa integrationslösningar. Att ta del av andras erfarenheter är självfallet mycket värdefullt.

Vid årets Inspire hoppas vi att fördjupa kontakterna med många av de företag och organisationer som vi träffade förra året. Vi välkomnar också förslag på ämnen och enskilda frågeställningar att ta upp med Microsofts olika representanter som finns på plats i Las Vegas.

Inspire ger alltså oss och våra kunder ett utmärkt tillfälle att förstå vart marknaden är på väg. Missa inte möjligheten att få svar på din organisations frågor – kontakta oss inför eller under Inspire så tar vi era frågeställningarna vidare!

Vår VD, Anders Kingstedt, som är på plats i Las Vegas under Inspire, kommer löpande lägga ut korta ”spaningar” från Las Vegas. Håll utkik på Mjukvarukraft webb, på Facebook och på LinkedIn för intressant information!

Klicka här för mer information om Microsoft Inspire.


Kontakta oss på Mjukvarukraft

Tveka inte att höra av dig till oss i formuläret nedan