Traditionen kräva dessa måltider

En onsdagskväll i månaden har vi ett stormöte för att stämma av läget i företaget. Då avhandlas allt från ekonomi och kunduppdrag till strategi och kompetensuppdatering. Den lite mer informella avstämningen fortsätter över en bit mat på vårt lokala stamhak. Många nya idéer har sett dagens ljus i samband med månadsmötesmiddagarna (nej, vi kallar inte dem för MMM) och minst lika många problem har avhandlats och lösts. Kanske är det något med den avslappnade atmosfären som stimulerar nya tankebanor, kanske är det bara grejen att vara utanför kontoret som räcker. Men att äta gott tillsammans är iallafall något som stimulerar företagsandan och gemenskapen, och det i sig är gott nog.

– Det här är en tradition som jag är väldigt stolt över att jag startat, och som fortsatt i snart 15 år, säger Johan Bouvin, en av Mjukvarukrafts grundare.

Vi håller med, och vi fortsätter gärna i sisådär 15 år till. Minst.